Detenen un home per intercanviar imatges íntimes amb una nena de 10 anys de Terrassa

L'empresa d'una aplicació per lligar va sospitar de les converses entre l'home, de 21 anys, i la nena, que s'hi havia creat un perfil ella mateixa, i les va denunciar

Redacció
19 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:48h
La Policia Nacional ha detingut un jove de 21 anys que va contactar amb una nena de deu anys de Terrassa a través d'una aplicació de telèfon mòbil per guanyar-se la seva confiança i aconseguir que li enviés fotos nua.

L'aplicació que suposadament feia servir l'arrestat permet contactar amb altres usuaris que es troben a prop geogràficament, segons ha informat aquest divendres la Policia Nacional en un comunicat.

La investigació va començar quan agents de la Unitat d'Investigació Tecnològica van rebre a través de la Interpol una denúncia d'una empresa alemanya que informava sobre la presumpta comissió d'un delicte de prostitució i corrupció de menors.

Pel que sembla, els fets s'estaven produint a través d'una aplicació de mòbil utilitzada per "xatejar i lligar" entre usuaris que es troben geogràficament propers.

L'empresa denunciant va remetre les converses que dos usuaris de l'aplicació havien tingut: un home de 21 anys que residia a Barcelona i una nena de 10 anys amb domicili a Terrassa, qui tenia el programari en el seu mòbil i el feia servir a través d'un perfil que ella mateixa havia creat.

Un cop que l'arrestat va contactar amb la víctima va tenir diverses converses amb ella fins que va aconseguir guanyar-se la seva confiança i, en un primer moment, va enviar fotografies dels seus genitals a la menor, per després demanar-li que ella li fes arribar imatges en les quals estigués nua, petició a la qual va accedir.

Una vegada localitzat al presumpte responsable, els agents van escorcollar el seu domicili, on es van confiscar del telèfon mòbil de l'arrestat: en el dispositiu continuava actiu el perfil des del qual s'havia comunicat amb la víctima.

L'home va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de corrupció i prostitució de menors.