​Les universitats catalanes, les millors de l'Estat

L'Autònoma de Barcelona, la Pompeu Fabra i la Rovira i Virgili lideren alguns dels àmbits del prestigiós ranking CYD, que s'ha presentat aquest dijous

Investigadors de la UAB
Investigadors de la UAB | Europa Press
Redacció
19 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:10h
Les universitats catalanes lideren el ranking CYD, la major classificació espanyola d'universitats, que s'ha fet públic aquest dijous. A l'informe, s'analitzen 69 universitats, 17 àmbits de coneixement i 1.741 titulacions de grau i màsters.

Segons el rànquing, entre les 15 universitats que obtenen un millor nombre d'indicadors en major rendiment, n'hi ha set de catalanes: l'Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la de Girona, la Politècnica de Catalunya, la Pompeu Fabra, la Ramon Llull i la Rovira i Virgili.

Pel que fa a àrees concretes, l'Autònoma lidera l'àmbit d'ensenyament i aprenentatge, on la Pompeu Fabra també destaca, amb una quarta posició. Aquestes dues universitats també apareixen en els primers llocs, el segon i el tercer, de la secció d'orientació internacional, que encapçala la Carlos III de Madrid. En investigació, la Rovira i Virgili se situa en tercer lloc, en un rànquing on la número u és la Universitat de Vigo.
 

Consulta el ranking CYD