Un homenatge a Queen per celebrar que Faktoria d'Arts continua viva

El grup madrileny MOMO, un dels millors tributs del món a la banda britànica, actua aquest dissabte a la sala terrassenca, que podria tenir nous amos a principis de la setmana que ve

Momo Cortés, cantant de la banda homenatge a Queen 'Momo'.
Momo Cortés, cantant de la banda homenatge a Queen 'Momo'. | Tarambana
Joaquim Albalate
19 de maig del 2017
La sala Faktoria d'Arts, que va estar a punt de tancar definitivament fa unes setmanes, sembla que finalment podrà "ressucitar". Fonts de la sala han expressat a La Torre que, tot i que l'acord encara no està signat, estaria molt a prop de completar-se.

Tot i que encara falta fer-ho oficial, la venda de Faktoria al grup Panorama, propietari, entre d'altres, de la sala Vinilo, tal i com va avançar aquest diari, es podria tancar a començaments de la setmana que ve.

De moment, però, Faktoria d'Arts tornarà a obrir les portes aquest dissabte per rebre un artista que ha passat diverses vegades per l'escenari del carrer de la Rasa: Momo Cortés. La seva banda MOMO hi porta el que està considerat com un dels millors tributs del món al mític grup britànic Queen.

L'espectacle inclou dues hores que festa i energia que fan viatjar per les diferents èpoques de la carrera de Queen, destacant sobretot per la seva qualitat escènica i musical, tot mantenint, això sí, un esperit i una personalitat pròpies que els distingeixen.

El concert serà aquest dissabte, 20 de maig, a la sala Faktoria d'Arts (carrer de la Rasa, 64-66, Terrassa), a partir de les 22.30 hores. Les entrades, amb un preu de 15 euros, es poden comprar per internet.