L'Hotel Don Cándido celebra amb un acte el seu 25è aniversari

L'establiment ha commemorat aquest dijous el seu primer quart de segle amb el conseller Jordi Baiget

Jordi Baiget, Manuel Lao i Amadeu Aguado, amb altres representants de Nortia.
Jordi Baiget, Manuel Lao i Amadeu Aguado, amb altres representants de Nortia. | HDC
Redacció
19 de maig del 2017
Actualitzat a les 8:55h
L'emblemàtic Hotel Don Cándido de Terrassa ha celebrat, aquest dijous, el seu 25è aniversari. Més de 250 persones han assistit a un acte institucional, presidit pel conseller d'Empresa i Coneixement Jordi Baiget i que també ha comptat amb el tinent d'Alcalde de Terrassa Amadeu Aguado, el president de Nortia, Manuel Lao i el vicepresident Manel Lao Gorina.

Durant els discursos de celebració, la directora de l'hotel, Irene Ruiz, ha agraït a l'empresa i a la família Lao la seva "implicació i perseverança" en voler convertir aquest establiment en un referent i líder a la regió.

En aquests 25 anys, l'hotel ha rebut 754.477 clients, ha acollit més de 16.500 reunions i convencions, i el restaurant de l'hotel, el Mun, ha servit a més de dos milions de persones.

El vicepresident de Nortia, el conglomerat terrassenc que recull les diverses inversions de Cirsa, ha recordat les fites més importants de l'hotel, remarcant el paper del seu avi, Cándido Lao, en la projecció i la configuració de la identitat de l'hotel, a més d'agrair la implicació i l'esforç dels treballadors.

Des de l'Ajuntament, Amadeu Aguado ha destacat la importància que va tenir la construcció de l'hotel per canviar la fisonomia de la ciutat i per aixecar l'esperit dels terrassencs, mentre que el conseller Baiget ha agraït als empresaris la seva "funció de motor pel país" i ha qualificat el Don Cándido com un punt de referència a la ciutat. "Quan veus l'hotel, saps que has arribat a Terrassa", ha dit el conseller, que ha destacat, també, el paper del turisme com a dinamitzador del país.

Entre els convidats a l'acte hi havia l'alcaldessa de Matadepera, Mireia Solsona, i els exalcaldes de Terrassa Manuel Royes i Pere Navarro, així com altres representants empresarials, institucionals, culturals i del món de l'esport. L'acte ha acabat amb un aperitiu, acompanyat del grup musical Jofre & The Threesome.
 

Irene Ruiz, directora de l'Hotel Don Cándido. Foto: Hotel Don Cándido