Un home que intentava robar un cotxe amenaça amb una xeringa un policia de Terrassa

L'individu va acabar detingut després de sortir corrent | Els fets van tenir lloc a les proximitats d'una escola en ple matí

Redacció
18 de maig del 2017
Actualitzat a les 17:03h
Un agent de la Policia Municipal de Terrassa va ser amenaçat amb una xeringa en intentar impedir un robatori en un vehicle aquest dimecres al matí. Va passar just darrere d'una escola a l'hora de l'entrada dels infants.

Segons fonts policials, sobre un quart de deu del matí, el policia estava regulant el trànsit a l'avinguda de l'Abat Marcet per facilitar l'entrada a l'escola quan un vianant el va informar que un home estava intentant forçar un cotxe just darrere del centre, a la cantonada entre els carrers d'Eduardo Marquina i de Lleida, al barri de Poble Nou - Zona Esportiva.

En rebre l'avís, l'agent es va presentar al lloc i va veure com, efectivament, un home intentava obrir una de les finestres del cotxe, fent servir una cinta plàstica per forçar-la.

El policia va demanar-li que s'identifiqués, però l'home li va donar unes dades falses, mentre treia, de dins de la seva roba, una xeringa amb què va amenaçar l'agent. De sobte, l'individu va sortir corrent, mentre llençava a terra diversos objectes que portava a la butxaca de la seva jaqueta.

Finalment, altres agents van arribar al lloc i van detenir l'home uns metres més enllà, al carrer de Lleida. El detingut va ser traslladat a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa en compliment dels seus drets.

Mentre se'l traslladava, un agent va recollir tots els objectes que l'home havia llençat, com una cartera i unes claus, entre d'altres. Al centre mèdic van poder esbrinar la identitat correcta del detingut, que tenia diversos antecedents per altres delictes.

Un cop identificat, el van traslladar a la comissaria municipal, on li van obrir diligències penals per estar implicat en un delicte de robatori amb força a l'interior d'un vehicle en grau de temptativa, i per amenaces.
 

La cantonada on van passar els fets, al barri del Poble Nou de Terrassa. Foto: GSV