El CN Terrassa rep dotze guardons en la XVI Diada de la Natació Catalana

Sarai Gascón va rebre el Trofeu Extraordinari als Valors Humans i Esportius en reconeixement a la seva carrera, que ja acumula sis medalles paralímpiques

Sarai Gascón, recollint el Trofeu Extraordinari als Valors Humans i Esportius.
Sarai Gascón, recollint el Trofeu Extraordinari als Valors Humans i Esportius. | CNT
Redacció
18 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:31h
El Club Natació Terrassa va rebre dotze guardons en la XVI Diada de la Natació Catalana que va celebrar-se ahir al vespre al Teatre Principal de Sabadell sota l’organització de la Federació Catalana de Natació (FCN).
 
La nedadora Sarai Gascón va ser guardonada amb un dels premis més rellevants de la vetllada, el Trofeu Extraordinari als Valors Humans i Esportius, que va reconèixer la trajectòria d’una esportista que ja acumula sis medalles paralímpiques en el seu palmarès.

Així mateix, quatre waterpolistes del club, Sandra Domene, en el capítol femení, i Oriol Rodríguez, Álvaro Granados i Agustí Pericas, en el masculí, van recollir una Menció Especial pels seus èxits internacionals, juntament amb Paula Leitón, ara al CN Sabadell. Domene i Leitón van ser premiades per les medalles de plata aconseguides al Campionat del Món Juvenil d’Auckland (Nova Zelanda) i al Campionat d’Europa Júnior de La Haia (Holanda), mentre que Rodríguez, Granados i Pericas van veure reconeguda la medalla de bronze assolida en el Campionat d’Europa Júnior d’Alphen (Holanda).
 
Igualment, les nedadores màsters Laura Roca, Laura Fernández i Cinta Vilanova van ser premiades pels podis obtinguts al Campionat d’Europa de Londres. Roca va penjar-se l’or en 50 m braça i 200 m lliures +35 i la plata en 100 m lliures +35, Fernández va aconseguir el bronze en 100 i 200 m lliures +25 i Vilanova va assolir el bronze en 200 m lliures +45.
 
Finalment, el club va ser reconegut com a tercer en el rànquing de millors clubs catalans de l’any 2016, una classificació elaborada a partir d’un barem en funció de les puntuacions dels clubs en els campionats de Catalunya de totes les disciplines i categories.
 
Més d’una seixantena de guardons
 
En el transcurs de la gala, la FCN va lliurar més d’una seixantena de guardons. Entre ells, van destacar l’Escut d’Or que va rebre la nedadora Mireia Belmonte per haver aconseguit per primera vegada a la història de la natació catalana la medalla d’or olímpica, i la Medalla Extraordinària que va atorgar-se al CN Mataró per haver assolit la LEN Trophy per primera vegada amb l’equip sènior femení de waterpolo.