Ciutadans vol saber quins recursos públics es destinen a les xarxes socials de l'alcalde

El partit taronja lamenta que el perfil de l'alcalde pengi imatges produïdes per l'Ajuntament i vol que es dinamitzin els comptes corporatius municipals enlloc dels personals

La pàgina de Facebook de Jordi Ballart.
La pàgina de Facebook de Jordi Ballart. | J. A.
Redacció
18 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:04h
El regidor del grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Terrassa, David Aguinaga, ha demanat "explicacions" a l'alcalde, Jordi Ballart, "sobre l'ús que es fa de diners públics per la dinamització dels seus perfils a les xarxes socials". L'edil ha explicat que aquesta informació la hi van donar els mateixos responsables de comunicació i premsa de l'Ajuntament durant una reunió de treball per definir l'ús de les xarxes socials municipals.

Aguinaga ha recordat que la seva preocupació està causada perquè "els comptes personals en les xarxes socials de l'alcalde es nodreixen de material gràfic produït amb fons públics". Davant d'aquesta situació, el regidor ha anunciat que, en la propera Comissió de Serveis Generals, Ciutadans demanarà que es detalli el cost econòmic que suposa la gestió dels perfils personals a les xarxes socials de l'alcalde.

El regidor del partit taronja ha proposat que "els recursos municipals es destinin a les xarxes socials institucionals de l'Ajuntament de Terrassa, i no a la promoció personal de l'alcalde". En aquest sentit, ha remarcat que "es facin ressò dels acords de la Junta de Portaveus o de les Propostes de Resolució dels diferents grups municipals".