L'actor Dani Rovira fa viral un vídeo de l'Escola de Ciclisme Vallès

Els infants de l'escola de ciclisme egarenca demanen respecte a la carretera

Vídeo de l'Escola de Ciclisme Vallès.
Vídeo de l'Escola de Ciclisme Vallès. | ECV
Redacció
18 de maig del 2017
Actualitzat a les 9:21h
Professionals i aficionats al ciclisme han iniciat una campanya a les xarxes socials, sota l'etiqueta #yorespetoencarretera, a la recerca de respecte i seguretat per als ciclistes a la carretera. Davant el continu augment dels accidents en què es veuen implicats ciclistes, s'ha iniciat aquesta campanya que vol conscienciar els conductors de turismes a respectar als ciclistes que comparteixen carretera.

Va ser l'exciclista professional Luis Pasamontes, qui va començar a Twitter la "cadena més gran del món per un canvi. A partir d'aquí han estat molts els que han seguit aquesta cadena, tant professionals en actiu o retirat del ciclisme, com aficionats i associacions lligades a aquest esport.

L'Escola de Ciclisme Vallès, el passat dimarts a la nit penjava a les seves xarxes socials el vídeo. Aquest dimecres, l'actor espanyol Dani Rovira en feia menció a el seu compte d'Instagram. El vídeo ja l'han vist més de 47.000 persones.

 

També han fet aquest vídeo el periodista com Antonio Lobato, Mela Chércoles, Jesús Calleja, Antonio Rossi, Heri Frade, Rubén Martín, Juanma Castaño o Antonio Alix, entre d'altres. Actors com Santi Millán i Clara Lago s'han unit a aquesta iniciativa en els seus perfils socials.

Per descomptat, també molts ciclistes, tant en actiu com retirats, donen suport a aquesta campanya com Igor Antón, Eduardo Chozas, Alejandro Valverde, Carlos Verona, David Arroyo, CarlosBarredo, Gonzalo Serrano o Álvaro Quadres, així com a esportistes d'altres àmbits com José Luis Abajo "Pirri", Roberto Solozabal, Roberto Carretero o Joan Pedrero.