Correus dona tres equips informàtics a l'associació HOPE de Terrassa

L'empresa postal ha cedit 483 ordinadors a tot l'Estat coincidint amb el Dia Mundial de les Telecomunicacions

L'acte d'entrega dels tres ordinadors de Correos a l'associació HOPE.
L'acte d'entrega dels tres ordinadors de Correos a l'associació HOPE. | Correus
Redacció
17 de maig del 2017
Actualitzat a la 13:46h
Correos ha fet entrega aquest mati de 3 equips informàtics a l'Associació HOPE (Hay Oportunidad Para la Esperanza) de Terrassa. En total, aquest dimecres, Dia Mundial de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació, l'empresa ha fet entrega a tot l’Estat de 483 equips informàtics a Organitzacions Solidàries, Fundacions, Associacions i Centres Educatius.
 
Aquesta iniciativa s’emmarca dins de les accions de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de l’empresa postal i per portar-la a terme ha triat la data del 17 de maig, Dia Mundial de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació.
 
Abans de l’entrega, Correos sotmet als ordinadors a un examen per tal de comprovar el seu estat i funcionament, que els habilita pel seu us. A continuació els responsables de Tecnologia realitzen la distribució dels ordinadors entre les entitats que han comunicat prèviament el seu interès a l’empresa postal.
 
A Catalunya, aquest any, s’han repartit un total de 37 equips informàtics entre la Fundació Salut i Comunitat de Barcelona, la Associación HOPE (Hay Oportunidad Para la Esperanza), de Terrassa i l’Ajuntamient de Sant Joan de Vilatorrada. Aquesta iniciativa solidaria va començar l’any 2013 i, des de llavors, Correos ha donat un total de 1.751 ordinadors a entitats de tota Espanya