El club BMX Terrassa triomfa a casa

Més de 120 corredors van participar a la prova de la lliga catalana de BMX disputada al circuit de Les Arenes

La sortida d'una de les curses a Terrassa.
La sortida d'una de les curses a Terrassa. | BMXT
16 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:10h
El Circuit de BMX de Terrassa va acollir aquest dissabte la quarta prova puntuable de la Lliga Catalana de BMX, en què corredors i públic van gaudir d'una jornada plena de curses. El nombre d'inscripcions va ser força important, amb 120 corredors d'arreu de Catalunya i, també, de Saragossa.

Especialment destacable va ser la presència de corredors locals, de l'escola BMX Terrassa, ja que una cinquantena d'alumnes es van animar a participar a la cursa de casa. L'escola està formada per uns 150 nois i noies.

A les cinc de la tarda va començar la competició, en un traçat impecable gràcies al manteniment dels encarregats del club, Antonio Díaz i Alberto Angulo. La cursa va deixar un gran nivell, sobretot en la categoria Olímpic Men, tot i que la cursa no va poder passar per la zona Pro per les ratxes de vent.

La cerimònia de lliurament de premis va comptar amb el regidor d'Esports, Dani Nart, que va entregar els trofeus amb el patrocinador de la prova, Paviments J. Gómez.

Pel que fa als resultats, dotze corredors terrassencs van pujar al podi en set de les dotze categories. En Olímpic Men, Ian Hiniestrosa va guanyar, mentre que Aitor Martín va ser tercer. La categoria femenina no es va poder constituir, i Griselda Artigas va ser cinquena en la competició amb nois de 15 a 18 anys, la primera de les noies. Maika Rodríguez va ser segona.

Ian Morillo va aconseguir la victòria en la categoria de nois de 13 i 14 anys, el mateix que Max Martín en la de 11 i 12 anys, acompanyat per Izan Gómez, segon. En la categoria de 9 i 10 anys, Sergio Morillo va ser segon i Dani Romera tercer, mentre que a la de 7 i 8 anys Jairo Jordà i Asier Moya van ocupar els dos primers llocs. Per la seva banda, Mabel Pérez va dominar la final de noies d'11 i més anys.