El Terrassa FC organitza un autocar d'aficionats pel partit a Ontinyent

Els vermells hi jugaran aquest dissabte l'anada de la primera eliminatòria

Redacció
16 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:55h
El Terrassa FC, després de conèixer que l'Ontinyent FC serà el seu primer rival de la fase d'ascens a Segona B, s'ha posat en marxa per no estar sol a l'estadi valencià. El club ha començat els preparatius per organitzar, com a mínim, un autocar per facilitar el desplaçament de l'afició vermella.

L'autocar llogat pel club anirà fins l'estadi d'El Clariano, a Ontinyent, amb un cost de 20 euros per als socis i 25 pels que no en siguin. L'objectiu és el de mobilitzar el màxim nombre d'aficionats terrassistes al camp ontinyentí per veure el partit d'anada de la primera eliminatòria de les tres que ha de superar l'equip terrassenc per pujar a Segona B.

Per reservar una plaça a l'autocar, els interessats han d'anar a les oficines de l'Estadi Olímpic de Terrassa fins divendres, de 10 a 13.30 hores, o de 16.30 a 20 hores, facilitant nom i cognoms, i abonant la quantitat corresponent.

L'autocar tancarà llistes el divendres al vespre, i sortirà de l'avinguda de l'Abat Marcet a les vuit del matí. El preu del tiquet de l'autocar no inclou l'entrada, que costarà 10 euros a general, on hi haurà un espai reservat als aficionats terrassistes a la zona sud de la grada de El Clariano. La tornada a Terrassa es produirà a les 22h.