Volkswagen presenta a Terrassa els seus vehicles 100% elèctrics

El concessionari de la marca alemanya a Terrassa dedica una jornada a aquest tipus de cotxes, que es podran provar

Redacció
17 de maig del 2017
Aquest dijous, 18 de maig, Sarsa Terrassa (Grup Movento), exposarà en el seu concessionari Volkswagen les últimes novetats en vehicles elèctrics i híbrids, la nova gama "zero emissions" de la companyia alemanya. Sarsa és un dels concessionaris que participen dins de la gira més "elèctrica" de Volkswagen, l'e-Roadshow, que recorrerà diferents concessionaris espanyols per mostrar la seva aposta pels vehicles endollables.
 
Durant tota la jornada, experts en mobilitat sostenible informaran sobre aquests nous vehicles híbrids i elèctrics, que cada cop desperten més curiositat en la població i que estan cridats a ser els vehicles del futur. A més de l’exposició, Sarsa posarà a disposició dels visitants diversos vehicles per fer conduccions de prova per la ciutat de Terrassa.
 
Entre els nous models de Volkswagen destaca el nou VW Golf elèctric, l'anomenat e-Golf, que ha incrementat la seva autonomia elèctrica fins als 300km, a més de fer créixer la potència de 115 a 135 CV. A més, pel que fa al temps de càrrega total del vehicle, '’ha aconseguit reduir a 5 hores i 20 minuts. La marca alemanya, que ha fet una important aposta per la gama de vehicles més sostenibles, aspira a vendre anualment un milió de vehicles elèctrics a partir de l’any 2025. 
 
Sarsa Terrassa és el concessionari oficial de Volkswagen del grup Movento, que està present al Vallès Oriental i Occidental, Maresme, Barcelonès Nord, Bages i Osona amb les 14 marques que representa. És un dels grups d'automoció més destacats del seu entorn i cada any ven prop de 19.000 vehicles, tant nous com d'ocasió. A Terrassa, està situat a la cantonada entre l'avinguda de Santa Eulàlia i el carrer de Valls, al polígon industrial del Segle XX i a tocar de la rotonda que hi ha sota la N-150.
 

Volkswagen e-Golf Foto: Volkswagen