Doble estrena dels Minyons de Terrassa a la Fira Modernista

Els malves descarreguen els primers 5 de 8 i 7 de 8 de la seva temporada

7 de 8 dels Minyons a la Fira Modernista.
7 de 8 dels Minyons a la Fira Modernista. | Minyons
Redacció
15 de maig del 2017
Actualitzat a la 13:48h
Els Minyons de Terrassa han estrenat, de cop, dos castells de la gamma alta de vuit a la Fira Modernista de la seva ciutat. Els malves van actuar, dissabte a la tarda, a la plaça Vella, juntament amb els Castellers de Berga.

Els malves van començar, després de la cercavila que havia sortit del seu local, amb la primera estrena del dia, el 5 de 8. A la segona ronda, els Minyons van optar pel tercer 2 de 8 amb folre de la temporada, abans d'atacar el 7 de 8, que van descarregar per sisena vegada a la seva història i amb diverses estrenes al tronc. El pilar de 6 va tancar l'actuació dels Minyons.

Per la seva banda, els Castellers de Berga, que actuaven per primera vegada a la ciutat egarenca, van assistir a la Fira Modernista acompanyats per una vintena de refugiats allotjats a l'Alberg de Berga des de finals del 2016. Els de la camisa blava van descarregar el 4 de 7, el 3 de 7 i el 5 de 7, abans d'acabar amb el pilar de 5 i dos pilars de 4.

La setmana que ve, els Minyons de Terrassa actuaran, dissabte, amb els Castellers de Barcelona i els Capgrossos de Mataró, a la Diada del Patrimoni a la Seu d'Ègara de la seva ciutat.
 

7 de 8 dels Minyons a la Fira Modernista. Foto: Minyons