La Torre sorteja vint entrades més per al Circ Raluy Legacy a Terrassa

Es posen en joc cinc packs familiars de quatre entrades cadascun, per a l'espectacle de divendres 19 de maig

El Circ Raluy Legacy estarà a Terrassa de l'11 al 21 de maig.
El Circ Raluy Legacy estarà a Terrassa de l'11 al 21 de maig. | C.R.
La Torre
15 de maig del 2017
Actualitzat el 17 de maig a les 14:16h
La Torre sorteja cinc packs familiars (quatre entrades senzilles) per anar a veure l'espectacle del Circ Raluy Legacy del divendres 19 de maig de 2017, a la plaça Nova de Terrassa, on està instal·lat de l'11 al 21 de maig.

El Circ Raluy Legacy arriba a Terrassa amb un espectacle que combina la tradició i l'esperit de l'autèntic circ amb les últimes innovacions tècniques i una posta en escena molt acurada. Un Show que com diu el seu claim és un espectacle pera adults que cap nen hauria de perdre's.
 
Després d'onze mesos de gira, el Circ Raluy Legacy arriba a Terrassa de la mà de Lluís Raluy i amb números innovadors d'algunes de les figures més clàssiques de les arts circenses com acròbates, clowns o equilibristes. Amb la seva aposta pel classicisme i la modernitat, el Circ Raluy Legacy posa de manifest la devoció familiar per mantenir en evolució una tradició que ja porta cinc generacions. L'espectacle compta amb un elenc d'artistes internacionals amb actuacions que han s'han presentat a les pistes de més reputació del mon.
 
El Circ Raluy Legacy combina la senya d'identitat que acompanya a la família des del seu inici, com les seves caravanes de principis de segle o l'Hotel amb rodes amb una línia més avantguardista que es reflecteix tant a les actuacions que s'incorporen com en les múltiples formes de viure, l'experiència circense.
 


Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper dijous, 18 de maig, a les 12:00 hores. 
La Torre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.
- El premi (pack de quatre entrades senzilles) no és bescanviable i només és vàlid per a l'espectacle del 19 de maig de 2017.