El Club Egara, campió d'Espanya infantil d'hoquei sala femení

L'Atlètic Terrassa va ser subcampió en categoria masculina

Equip infantil femení del Club Egara.
Equip infantil femení del Club Egara. | RFEH
12 de maig del 2017
El Club Egara s’ha proclamat campió del X Campionat d’Espanya Infantil d'hoquei sala femení. L’equip infantil femení del club ratllat es va imposar a la final al Junior FC (3-2). El campionat es va celebrar a Marina d’Or, a Orpesa (Castelló).

L’Atlètic Terrassa, campió de l’edició anterior, va estar a punt d’ampliar la presència terrassenca al podi. Les groc-i-negres van perdre en el partit pel bronze contra el Club de Campo per un ajustat 2 a 1. L’Atlètic Terrassa es va endur el Premi Fair Play OnSports. El Línia 22 HC femení va finalitzar setè.

En la competició masculina, l’Atlètic Terrassa va finalitzar en segona posició, després de caure en la final contra el Junior FC (6-3). També en aquest apartat, l’Atlètic Terrassa es va endur el Premi Fair Play OnSports. El seu jugador Pol Cabré-Verdiell va ser premiat com a millor jugador.

El Club Egara va ser cinquè i el CD Terrassa, setè, en el Campionat d’Espanya infantil d'hoquei sala masculí.