Dos nedadors del CN Terrassa, al Top 10 de la Marnaton de Barcelona

Jordi Bosch i Mario Guillén, quart i sisè en la VI Copa Marnaton eDreams de Barcelona de natació en aigües obertes

12 de maig del 2017
Els nedadors d’aigües obertes del CN Terrassa Jordi Bosch i Mario Guillén van aconseguir la quarta i sisena posició, respectivament, en la primera prova de la VI Copa Marnaton eDreams de natació en aigües obertes que va celebrar-se dissabte passat a Barcelona sobre una longitud de 4 quilòmetres. La Copa Marnaton consta de tres proves més, que tindran lloc a Begur (11 de juny), a Sant Feliu de Guíxols (1 de juliol) i a Cadaqués (16 de setembre).

Bosch va aturar el crono en 48’05”, mentre que Guillén va establir un registre de 51’45”, marca que li va proporcionar la victòria en la categoria màster 30. El triomf va correspondre a Raúl Santiago amb un temps de 46’10”, per davant de Marco Rodríguez i Pol Gil, segon i tercer amb el mateix crono, 46’28”.