Eco-Equip incorpora els dos últims camions que faltaven a la flota

Els vehicles de recollida de residus i quatre nous recol·lectors satèl·lit completen la inversió de renovació de la flota

Els nous camions d'Eco-Equip.
Els nous camions d'Eco-Equip. | Ajuntament de Terrassa
Redacció
12 de maig del 2017
Actualitzat a les 5:32h
El servei de recollida selectiva de residus de Terrassa, a través de l'empresa municipal Eco-Equip, compta amb dos nous camions de recollida de residus i quatre nous recol·lectors satèl·lit. L'entrada en servei d'aquests vehicles culmina la inversió en la renovació de la flota d'Eco-Equip corresponent a 2016, que ha suposat la incorporació d'un total de 21 vehicles.

La incorporació dels dos últims camions estava pendent ja que han estat en procés de fabricació en els darrers mesos, i han arribat aquesta setmana. L'Ajuntament segueix amb el desenvolupament del Pacte per la Neteja i la Recollida Selectiva, amb l'objectiu de millorar la neteja i la imatge de la ciutat.

L'objectiu municipal per al 2017 és continuar consolidant l'increment de plantilla fixa d'Eco-Equip i la implantació d'una nova ruta de recollida lateral de residus, amb l'adquisició dels vehicles corresponents.