Les obres de l'enllaç entre l'A-2 i l'AP-7 a Castellbisbal es reprendran a l'estiu

Els treballs, que van començar el 2007 i que s'han aturat diverses vegades, podrien acabar-se la primavera del 2019

Redacció
11 de maig del 2017
Actualitzat a les 9:59h
La connexió entre l'AP-7 i l'A-2, una obra que s'ha eternitzat.
La connexió entre l'AP-7 i l'A-2, una obra que s'ha eternitzat. | Aj. Castellbisbal
El Ministeri de Foment té previst reprendre a l'estiu les obres de construcció de l'enllaç de l'autovia A-2 amb l'autopista AP-7 a l'altura de Castellbisbal i Sant Andreu de la Barca, una infraestructura que es va començar a construir el 2007 i que ha sofert diverses paralitzacions.

En un comunicat, l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha informat que l'alcalde d'aquest municipi, Enric Llorca, s'ha reunit aquest dimarts amb el director general de Carreteres del Ministeri de Foment, Jorge Urrecho, que li ha plantejat el nou calendari per a les obres de l'enllaç que ha de millorar la comunicació entre el Vallès Occidental i el Baix Llobregat.

En declaracions a Europa Press, Enric Llorca ha explicat que "el projecte complementari que va motivar l'última paralització de les obres està ja en la seva fase final, la qual cosa permetrà reprendre els treballs abans que s'acabi l'estiu, amb un termini d'execució de 19 mesos".

Llorca ha mostrat un "moderat optimisme", a l'espera que es compleixin els plans del Ministeri de Foment, que va paralitzar les obres de l'enllaç el 2016 per modificar el projecte amb la finalitat de garantir la fluïdesa del trànsit en la nova carretera.

Aquest nou projecte complementari ha comportat una variació del pressupost, que ha passat de 50 a 76 milions d'euros, per la qual cosa les modificacions hauran de passar per l'aprovació del Consell d'Estat, segons l'Ajuntament de Sant Andreu.