Una falsa alarma per una baralla destapa una plantació de marihuana a Terrassa

La Policia va rebre un avís per una possible baralla, i en entrar a l'habitatge van descobrir entre 150 i 200 plantes | La dona que custodiava el pis tenia una ordre de cerca i detenció pendent

Redacció
10 de maig del 2017
Actualitzat a les 14:45h
Els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal de Terrassa van desmantellar aquest dimarts al migdia una plantació de marihuana a la carretera de Castellar de Terrassa. Una trucada informant d'una possible baralla dins d'un habitatge va permetre als agents fer el descobriment.

Sobre les dotze del migdia, el Cos de Mossos d'Esquadra va contactar amb la Policia Municipal perquè els havien trucat alertant d'una baralla, possiblement amb armes blanques implicades, en un habitatge de la carretera de Castellar, a l'alçada de l'avinguda del Vallès, entre els barris d'Ègara i de Les Arenes de la ciutat egarenca.

Al lloc hi va acudir una unitat policial i un comandament, que van trobar, a l'entrada de l'edifici, dues dones i un menor. Com que la trucada parlava d'armes blanques, el comandament va demanar veure l'interior del pis per comprovar que no hi havia ningú ferit.

Tot i que una de les dones es va negar en un principi, els agents van obrir la porta amb la clau i van comprovar com no hi havia ningú, ni cap signe de violència. Tot i això, sí que van veure que l'altell del pis estava folrat amb un plàstic negre que impedia la visió, i que desprenia una forta pudor de marihuana.

Els agents van obrir el plàstic i van descobrir que, a l'habitació, hi havia entre 150 i 200 plantes de marihuana. A més, també hi havia tota la infraestructura necessària per mantenir una plantació il·legal, i que el corrent elèctric s'estava utilitzant de manera fraudulenta. Els agents van demanar una ordre judicial per seguir la descoberta del delicte i es va custodiar el pis fins l'arribada d'una comitiva de Mossos d'Esquadra per practicar la presa de dades i la corresponent inspecció.

Les sorpreses no van acabar aquí. En identificar la dona que, en un principi, s'havia negat a obrir la porta, els agents van comprovar com tenia un requeriment judicial pendent de crida, cerca, detenció i ingrés a la presó emès per un jutjat de Terrassa, per la qual cosa va ser traslladada a la seu de la Policia Municipal per instruir les corresponents diligències.

També se li van obrir noves diligències penals per estar implicada en un delicte contra la salut pública i un altre per defraudació del corrent elèctric. A la cuina de la casa també es va trobar un gos de raça perillosa, i els agents van demanar els serveis del CAAD per recollir-lo fins que algú se'n fes càrrec.