Una tertúlia rememorarà el renaixement de la cultura popular de Terrassa

La Coordinadora de Grups de Cultura Popular organitza una xerrada per recordar com va reactivar-se la cultura popular després del franquisme abans de convertir-se en un referent al país

Redacció
10 de maig del 2017
Actualitzat a la 13:15h
Els finals dels anys 70 i els principis dels 80 van veure com, després del franquisme, la Cultura Popular de Terrassa es recuperava, gràcies a la feina de molts terrassencs i activistes. Aprofitant un seguit d'aniversaris per la ciutat com els 40 anys del Carnestoltes, o els 25 del Laberint d'Arcàdia, la Coordinadora de Grups de Cultura Popular organitza una xerrada per fer memòria i recordar com es van viure aquells anys convulsos.

La Coordinadora organitza una xerrada aquest dijous, 11 de maig, en què una tertúlia planera i distesa, plena de bon humor i divertida, recordarà, amb alguns dels protagonistes, com va renéixer la cultura popular i tradicional catalana a Terrassa. Entre els convidats, hi haurà protagonistes com Lluís Puig, actual Director General de Cultura Popular de la Generalitat, o Jordi Labòria, regidor de l'època i primer Capgròs de l'Any.

Tant els ponents com els propis assistents recordaran fets, vivències i anècdotes de com es van viure aquells orígens del que, després, ha esdevingut una de les expressions més riques i diverses de la Cultura Popular i Festiva del País.

L'acte serà a les vuit del vespre a la Societat Coral Els Amics, al carrer del Pantà, 57, i està oberta a tothom.