Desmantellen una «botiga» de drogues al barri de Can Palet de Terrassa

Els Mossos han detingut una parella que regentava un punt de venda molt actiu | Es van trobar quantitats importants d'haixix, marihuana, cocaïna i èxtasi, així com dues armes de fogueig i una placa policial falsa

El material incautat en la detenció.
El material incautat en la detenció. | CME
Redacció
09 de maig del 2017
Actualitzat a les 15:21h
Els Mossos d'Esquadra van detenir, divendres passat, dues persones que regentaven un punt de venda de drogues molt actiu al barri de Can Palet de Terrassa. Un home de 55 anys i una dona de 47, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de Terrassa, van ser arrestats per un delicte contra la salut pública.

La investigació va iniciar-se a l'entorn d'un domicili que, presumptament, s'havia convertit en un punt de distribució de drogues. Els agents van comprovar com diverses persones entraven en aquest immoble, s'hi estaven molt poca estona i, en sortir, duien a sobre petites quantitats de cocaïna per consum propi.

Amb tota la informació recollida, el divendres 5 de maig es va portar a terme una operació per desmantellar el punt de venda de droga i detenir-ne els responsables. En aquesta operació van participar agents de la unitat d'investigació, de seguretat ciutadana, de la Unitat Canina i el Grup Especial d'Intervenció (GEI).

Durant l'entrada i l'escorcoll del pis, autoritzada pel jutjat número 4 de Terrassa, es van localitzar 4,95 quilos d'haixix, 303,3 grams de marihuana, trenta grams de cocaïna preparada en paperines i 14 pastilles d'èxtasi. A més, també s'hi van trobar dues armes simulades i una credencial falsa de la Guàrdia Civil.

El desmantellament d'aquesta "botiga" de droga ha permès restablir la normalitat al barri. La parella va passar a disposició judicial el 6 de maig, i l'home va ingressar a la presó, mentre que la dona va quedar en llibertat amb càrrecs.