Reguitzell d'incendis a la perifèria est de Terrassa

Zones de vegetació i hortícoles van resultar cremades entre la Grípia, Torrebonica i Vilardell | Un vehicle va resultar calcinat en un camí proper al polígon dels Bellots

Redacció
09 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:55h
Entre divendres i dissabte es van produir, com a mínim, cinc incendis en la zona est de Terrassa. En un dels casos es va cremar un vehicle i, en la resta, zones de vegetació i de cultiu. No han transcendit possibles causes de l'origen dels focs.

El primer incendi va tenir lloc divendres sobre les dues del migdia, en una zona boscosa del carrer del Moixeró, a l'alçada del carrer del Puigsacalm, a la Grípia. Una dotació de Bombers va sufocar la crema d'uns deu metres quadrats de sotabosc.

Mentre els Bombers feien aquest servei, acompanyats de la Policia Municipal de Terrassa, es va rebre la comunicació de dos nous focus, en aquest cas a les rodalies de l'antiga estació de tren de Torrebonica. Hi va acudir una altra dotació de Bombers per extingir l'incendi, que va afectar uns 60 metres quadrats de matolls.

L'endemà, dissabte, es va produir un nou incendi cap a dos quarts de quatre de la tarda. En aquesta ocasió, van cremar prop de 300 metres quadrats de diferents horts ubicats vora la carretera de Montcada, a l'alçada del barri de Vilardell. L'actuació d'extinció del foc va durar mitja hora.

El mateix dissabte, sobre les vuit del vespre, el 112 va comunicar a la Policia Municipal de Terrassa un foc a un vehicle estacionat en un camí que es bifurcava amb el carrer de l'Aigua, al
Polígon Industrial Els Bellots, i també ho va comunicar a Bombers. Quan els agents van localitzar el vehicle, ja estava totalment cremat. Poc després van arribar tres efectius de Bombers, que van actuar per espai de mitja hora en l'extinció. El vehicle va quedar calcinat.