Jordi Ballart denuncia nous atacs homòfobs a les xarxes socials

L'alcalde de Terrassa fa públics dos comentaris que el tracten de "mariconàs" i que insulten la seva parella

Redacció
08 de maig del 2017
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha tornat a denunciar atacs homòfobs que ha rebut a les xarxes socials. Ballart, que és molt actiu a les xarxes socials, ha penjat uns comentaris rebuts el passat 29 d'abril al seu perfil de Facebook, en què se'l tracta de "mariconàs" i es parla del seu "puto nòvio moro".

Ballart ha penjat, al seu mateix perfil, les captures de dos comentaris de la mateixa persona, i ha afirmat que "no em cansaré de desemmascarar fets com aquests d'intolerància i homofòbia que lamentablement encara existeixen a la nostra societat".

No és el primer cop que l'alcalde de Terrassa rep insults i comentaris homòfobs a les xarxes socials, ni és la primera vegada que ho denuncia públicament. De fet, coincidint amb el dia de l'Orgull LGTBI de l'any passat va avisar que començaria a fer-ho, fart de "comentaris, rumors interessats i difamacions més o menys públiques". "Fins ara, hi he plantat cara gairebé sempre amb discreció, ara ja no serà així", deia aleshores l'alcalde.

El passat gener, va fer públic un missatge anònim que havia rebut insultant-lo per la seva voluntat de municipalitzar l'aigua. També va passar el passat agost, quan el van amenaçar pel canvi de nom d'un carrer de Terrassa que portava el nom d'un voluntari egarenc de la División Azul. Aleshores, va rebre el suport, entre d'altres, del President de la Generalitat.

A més, la setmana passada es va saber que Ballart, juntament amb cinc dels seus col·laboradors, havia presentat una demanda contra el diari digital Catalunya Press per haver-lo tractat d'"incompetent" i per acusar-lo d'endollisme.