VÍDEO La proposta contra el «manspreading» de la CUP Terrassa, a Intereconomía

L'informatiu del canal conservador es burla de la proposta dels cupaires per evitar l'eixarrancament dels homes al transport públic | L'opinador Eduardo García Serrano desacredita la proposta i l'aprofita per atacar Anna Gabriel

La proposta de la CUP, a Intereconomía.
La proposta de la CUP, a Intereconomía. | Facebook
Redacció
06 de maig del 2017
Actualitzat a la 13:45h


La proposta de la CUP Terrassa contra el "manspreading", és a dir, l'eixarrancament dels homes al transport públic considerat una forma de masclisme, continua portant cua als mitjans nacionals. Els propis cupaires han compartit aquest dissabte al seu Facebook un fragment de les notícies del canal de pagament Intereconomía, conegut per la seva tendència conservadora.

A la peça, la presentadora de l'informatiu, Beatriz Rojo, presenta la notícia abans de donar pas al periodista Eduardo García Serrano tot preguntant-li si "tu t'asseus de manera hegemònicament masculina?", al qual García respon que "és clar, sóc un home".

L'opinador personalitza la seva crítica en Anna Gabriel, la portaveu de la formació anticapitalista al Parlament i a la qual ja havia insultat el passat febrer, i l'anomena "la Passionària separatista de la CUP". García afirma que "la motoserra amb què es talla el serrell li deu haver provocat un desordre mental més agut del que ja portava de casa", i per això el seu "gineceu" ha fet aquesta proposta.

El que va ser director d'Intereconomía i del diari La Gaceta explica, amb un to clarament burleta, que els homes seuen amb les cames "lleugerament obertes per donar cabuda i acomodament a la dotació que ens ha donat la mare natura", i treu a passejar el lema del polèmic autobús transfòbic d'HazteOír per dir que, encara que a Gabriel no li agradi, "els nens tenen penis i les nenes, vulva".

El periodista acaba recomanant als cupaires que es mantinguin allunyats dels toreros, els nedadors olímpics o qualsevol ballarí masculí que interpreti El Trencanous, "perquè us podeu sentir agredides pel micromasclisme de les nous".