La Biblioteca Central de Terrassa torna a obrir en horari nocturn pels estudiants

Fins el 22 de juny, la BCT obrirà de les 20.30 fins a les 24 hores, de dilluns a dissabte, ampliant tres hores i mitja l'horari habitual

Usuaris de la Biblioteca Central de Terrassa durant l'horari nocturn, les passades festes de Nadal.
Usuaris de la Biblioteca Central de Terrassa durant l'horari nocturn, les passades festes de Nadal. | Albert Prieto
Redacció
06 de maig del 2017
Aquest dissabte 6 de maig serà el primer dissabte que la Biblioteca Central de Terrassa (BCT) torna a obrir les seves portes en horari nocturn, i ho farà durant bona part dels mesos de maig i juny. L'Ajuntament vol facilitar així un espai d'estudi als alumnes que ho necessitin, dotant-los dels recursos necessaris per a preparar els seus estudis o exàmens.

La Biblioteca Central obre, des del passat dilluns dia 2, en el seu horari habitual (de dilluns a divendres de 10 a 20.30 h i dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 20.30h ) i l'allarga de les 20.30 h fins a les 24, ampliant el seu horari per facilitar que els estudiants que ho necessitin disposin d'un espai adequat a les seves necessitats. La BCT aplicarà aquesta ampliació horària fins el proper 22 de juny de 2017.

Durant aquest temps i horaris, l'equipament romandrà obert fent les funcions d'aula d'estudi, cobrint les necessitats dels estudiants en la preparació dels seus estudis, habilitant una sala de la biblioteca amb connexió wifi.

Tal com ja es va fer en anteriors períodes d'obertura, la calendarització s'ha establert després d'analitzar els resultats de l'enquesta que es va realitzar entre el col·lectiu d'estudiants, així com arrel dels contactes realitzats amb el Consell de Joventut, el Consell de la Formació Professional, el Servei d'Educació o la Junta de directors de Zona. Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Terrassa vol donar resposta a la demanda d'espais d'estudi a la ciutat, especialment durant els períodes d'exàmens.

Coincidint amb l'ampliació horària de la BCT i completant i reforçant l'oferta d'espais d'estudi durant l'època d'exàmens de primavera a la ciutat, la Biblioteca del Campus Terrassa-UPC també obrirà les portes als estudiants de dilluns a divendres entre les 8.30 i les 20.30 durant el mes de maig, i de 8.30 a 24 hores el mes de juny, de dilluns a divendres.