Un tràiler tomba una torre elèctrica i deixa sense llum veïns de Can Parellada

La torre de formigó va quedar al mig de la calçada del carrer d'Itàlia de Terrassa

Redacció
05 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:52h
Un tràiler va fer caure, aquest dijous a la nit, una torre elèctrica de formigó situada al carrer d'Itàlia, al barri de Can Parellada de Terrassa. A conseqüència de l'accident, diversos habitatges de la zona es van quedar sense subministrament elèctric.

Passats dos quarts de deu de la nit, el mateix conductor del tràiler va informar a la Policia Municipal de Terrassa que havia colpejat la torre elèctrica i l'havia fet caure al mig de la calçada del carrer d'Itàlia, a l'alçada del carrer d'Oceania. A més, va informar que el cablejat, que també havia caigut, estava traient espurnes. Sembla ser que la col·lisió es va produir mentre maniobrava.

Els agents es van desplaçar fins al lloc i van requerir la presència del servei de SECE, l'empresa responsable de l'enllumenat públic. Es van col·locar senyals d'abalisament a la via i es va tallar el trànsit rodat, atès que la torreta obstaculitzava el pas de vehicles. El trànsit es va reobrir un cop retirada la torreta.

Diversos habitatges dels voltants van quedar sense subministrament elèctric. Els agents van recollir totes les dades per formalitzar el corresponent informe tècnic i la companyia responsable del subministrament es va fer càrrec de la reparació de l'avaria per restablir el subministrament als veïns afectats.