El bar La Dama repeteix victòria al concurs de tapes de la Fira de l'Oliva

En total es van servir 1.800 tapes en els deu dies de la ruta "De tapes per Ca n'Anglada"

El propietari del Bar La Dama rep la placa com a vencedor del concurs de tapes de la Fira de l'Oliva.
El propietari del Bar La Dama rep la placa com a vencedor del concurs de tapes de la Fira de l'Oliva. | ACCA
Redacció
05 de maig del 2017
L'Associació de Comerciants de Ca n'Anglada va fer entrega aquest dimarts, a la Masia de Ca n'Anglada, dels premis del concurs de tapes de la Fira de l'Oliva, celebrada el passat 8 d'abril.

En total, van participar 14 bars de Ca n'Anglada, i al llarg dels deu dies de la promoció es van servir unes 1.800 tapes en total. L'únic requisit que es demanava era que la tapa portés, d'alguna manera, olives, oli d'oliva, o derivats.

Segons els participants, la valoració ha estat molt positiva. El primer premi, per segon any consecutiu, va ser pel bar La Dama, del carrer Mossèn Àngel Rodamilans. El segon classificat va ser el Restaurant L'Eclipsse, del carrer de Sant Honorat, i el tercer, el bar Mahayana, del carrer de Sant Tomàs.

L'acte, al qual van assistir personalitats com el tinent d'alcalde Amadeu Aguado, la regidora Lluïsa Melgares o el president del Gremi d'Hostaleria, Lluís Rístol, també va servir per fer el sorteig del sopar per a dues persones entre totes les participacions dels clients que van omplir la guia amb, com a mínim, cinc segells. La guanyadora és Eli Serrano Aguilera, veïna de Terrassa.
 

Les tres tapes guanyadores del 'De tapes per Ca n'Anglada'. Foto: ACCA