Desmantellen una plantació de marihuana al barri de Ca n'Anglada de Terrassa

La Policia va descobrir aquest dimecres un habitatge amb la llum punxada i amb 212 plantes

Redacció
04 de maig del 2017
Actualitzat a les 18:31h
La Policia Municipal de Terrassa va detenir aquest dimecres al migdia dues persones per tenir una plantació de marihuana, amb 212 plantes, en un habitatge llogat que, a més, tenia la llum punxada.

Un ciutadà va informar la Policia sobre les dues del migdia de que una casa ubicada al carrer de Mossèn Àngel Rodamilans, a l'alçada del carrer de Sant Tomàs, al barri de Ca n'Anglada, tenia la porta forçada.

Diverses patrulles van acudir al lloc, i van comprovar que les dues portes d'accés a l'habitatge havien estat forçades amb una palanca. A la casa, aparentment deshabitada, hi havia muntada una infraestructura per al cultiu de marihuana, amb ventiladors, focus refractaris i d'il·luminació, tests i sacs d'adob, entre altres materials. A més, els agents van descobrir que el corrent elèctric s'havia connectat de manera fraudulenta.

En la inspecció de l'habitatge es van incautar 212 plantes de marihuana plantades en testos, repartides en les tres habitacions de l'immoble.

La Policia va contactar amb el propietari de l'habitatge, que va afirmar que el tenia llogat i va facilitar als agents el contacte dels llogaters, que van ser citats a les dependències policials.

Un cop allà, se'ls van imputar dos delictes: un, contra la salut pública, i l'altre, de defraudació del subministrament elèctric. En paral·lel, es va contactar amb la companyia subministradora per desconnectar el corrent elèctric a l'habitatge.
 

El carrer de Mossèn Àngel Rodamilans, a Ca n'Anglada. Foto: GSV