La terrassenca Marta Giménez, a la direcció estatal de Nuevas Generaciones

Giménez, que també és a l'executiva del PP de Catalunya, s'incorpora com a vocal a la nova Junta Directiva de les joventuts populars

Giménez, amb el president del PP de Terrassa, Gabriel Turmo, i el regidor popular, Álex Rodríguez, en una imatge d'arxiu.
Giménez, amb el president del PP de Terrassa, Gabriel Turmo, i el regidor popular, Álex Rodríguez, en una imatge d'arxiu. | G. T.
Redacció
04 de maig del 2017
Actualitzat a la 13:50h
La terrassenca Marta Giménez Arcusa va ser escollida, el passat 22 d'abril a Sevilla, com a membre de la Junta Directiva estatal de Noves Generacions, les joventuts del Partit Popular.

Giménez, actual presidenta de NNGG de Terrassa i del Vallès Occidental i que també és vocal a l'executiva del PP català, entra a formar part de l'equip capitanejat pel gallec Diego Gago, de 29 anys, i que va ser escollit amb el 95,33% dels vots emesos al congrés de l'organització juvenil.

Gago, president de les NNGG gallegues i regidor a la ciutat de Vigo, substitueix l'andalusa Beatriz Jurado, que havia estat presidenta de les joventuts populars des del 2011, i comptarà amb l'asturiana Reyes Fernández com a Secretària General.

Giménez assumeix el càrrec "amb molt d'entusiasme i amb moltes ganes de treballar", i va agrair, a les xarxes socials, la confiança que el nou president i la secretària general han dipositat en ella, mentre afirmava que "es deixarà la pell per la seva organització i pel seu país".

El nou equip directiu estatal de Noves Generacions té altres membres catalans, com els barcelonins Boris Valls, que ocupa la secretaria de drets humans, cooperació i ONGs, o Carlo Angrisano, nou vicesecretari general de relacions internacionals. La lleidatana Irene Pardo i la badalonina Cristina Agüera també formaran part de la Junta Executiva com a vocals.