El Terrassa FC endegarà un nou projecte de futbol femení

El club ha incorporat Ezequiel Segura per dirigir la nova estructura

Ezequiel Segura, a l'esquerra, amb el president del club, Jordi Cuesta.
Ezequiel Segura, a l'esquerra, amb el president del club, Jordi Cuesta. | Terrassa FC
Redacció
04 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:27h
El Terrassa FC apostarà pel futbol femení a partir de la propera temporada. El club ha fitxat Ezequiel Segura per dirigir el nou projecte, que començarà a rodar en les pròximes setmanes. El club incorporarà equips femenins al futbol base del Terrassa FC la temporada 2017-18.

Ezequiel Segura (06/10/1970) s'incorpora de forma oficial al club com a responsable del futbol femení del Terrassa FC amb l'objectiu de llançar i potenciar els equips femenins d'una forma molt decidida i clara a les categories inferiors del Terrassa FC la propera temporada.

Segura, que a la temporada 2006-07, i fins la 2007-08, va ser entrenador al futbol base femení de l'EF Bonaire en el moment de més expansió del club en futbol femenó, ha estat entrenador i coordinador a diversos clubs del Vallès Occidental amb equips femenins.

Va ser entrenador i coordinador a l'EF Viladecavalls durant les temporada 2008-09 i 2009-10, entrenador i coordinador al CE Sabadell entre els anys 2011-12 i 2012-13, on el club va tancar aquell període amb dos equips nous i es va ascendir el primer equip a Preferent. També va ser coordinador al CF Cerdanyola a la temporada 2014-15, quan es va aconseguir l'ascens a Segona Divisió Nacional.

Ezequiel Segura, que des de la temporada 2015-16 i fins aquesta ha desenvolupat les funcions de director a l’Escola Femenina Manu Lanzarote de Terrassa, ha tancat amb èxit el seu vincle en una de les escoles de futbol femení més importants de Catalunya, ja que es va aconseguir incrementar l'estructura del club fins a arribar als deu equips i es va ascendir tot el futbol base a les màximes categories.