Primera oportunitat del CN Terrassa d'entrar a les semifinals de la Lliga

Els terrassencs juguen a la piscina del Sant Andreu el segon partit dels quarts de final, i si guanyen estaran classificats

Redacció
04 de maig del 2017
El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa disposa aquest dijous (20:45 h) de la primera oportunitat per segellar la classificació per a les semifinals del play-off pel títol de la Lliga Nacional de Waterpolo Divisió d’Honor. El conjunt de Dídac Cobacho, que dimarts va vèncer el primer partit de la sèrie, visitarà la piscina Pere Serrat amb l’objectiu de tancar l’eliminatòria i evitar que el desenllaç es traslladi a l’Àrea Olímpica el proper dissabte.
 
El tècnic Dídac Cobacho, que no podrà comptar amb el capità Óscar Aguilar, que segueix lesionat, s’espera un partit molt semblant al de dimarts. “El resultat final no reflecteix realment com ens va costar endur-nos la victòria. És enganyós. Va ser un matx molt equilibrat, durant el qual vam estar molt seriosos en defensa i efectius en atac quan vam tenir l’ocasió de trencar-lo definitivament en el darrer període”.
 
L’entrenador egarenc desconeix si els de Dani Ballart posaran en pràctica el mateix plantejament defensiu. “Sí que sabem segur que ens donaran molta guerra, atès que, per a ells, és un tot o res. Havíem treballat l’atac contra la defensa en M, ja que havíem vist que la feien servir en partits anteriors, i crec que ens en vam sortir prou bé. En tot cas, el Sant Andreu és un equip molt ben treballat tàcticament”.