Sarai Gascón rebrà el Trofeu Extraordinari als Valors Humans i Esportius

El CN Terrassa rebrà dotze guardons en la XVI Diada de la Natació Catalana

Sarai Gascón, amb les tres medalles aconseguides a Rio.
Sarai Gascón, amb les tres medalles aconseguides a Rio. | CN Terrassa
Redacció
03 de maig del 2017
Actualitzat a la 13:44h
El Club Natació Terrassa rebrà dotze guardons en la XVI Diada de la Natació Catalana que se celebrarà el dimecres 17 de maig a les 20.00 hores al Teatre Principal de Sabadell (carrer de Sant Pau, 6) sota l’organització de la Federació Catalana de Natació (FCN).
 
La nedadora Sarai Gascón serà guardonada amb un dels premis més rellevants de la vetllada, el Trofeu Extraordinari als Valors Humans i Esportius, que vol reconèixer la trajectòria d’una esportista que ja acumula sis medalles paralímpiques en el seu palmarès. Així mateix, quatre waterpolistes del club, Sandra Domene, en el capítol femení, i Oriol Rodríguez, Álvaro Granados i Agustí Pericas, en el masculí, recolliran una Menció Especial pels seus èxits internacionals, juntament amb Paula Leitón, ara al CN Sabadell. Domene i Leitón seran premiades per les medalles de plata aconseguides al Campionat del Món Juvenil d’Auckland (Nova Zelanda) i al Campionat d’Europa Júnior de La Haia (Holanda), mentre que Rodríguez, Granados i Pericas veuran reconeguda la medalla de bronze assolida en el Campionat d’Europa Júnior d’Alphen (Holanda).
 
Igualment, les nedadores màsters Laura Roca, Laura Fernández i Cinta Vilanova seran premiades pels podis obtinguts al Campionat d’Europa de Londres. Roca va penjar-se l’or en 50 m braça i 200 m lliures +35 i la plata en 100 m lliures +35, Fernández va aconseguir el bronze en 100 i 200 m lliures +25 i Vilanova va assolir el bronze en 200 m lliures +45.
 
Finalment, el club serà premiat com a tercer en el rànquing de millors clubs catalans de l’any 2016, una classificació elaborada a partir d’un barem en funció de les puntuacions dels clubs en els campionats de Catalunya de totes les disciplines i categories. 
 
Més d’una seixantena de guardons
 
En el transcurs de la gala, la FCN lliurarà més d’una seixantena de guardons. Entre ells, destaca l’Escut d’Or que rebrà la nedadora Mireia Belmonte per haver aconseguit per primera vegada a la història de la natació catalana la medalla d’or olímpica, i la Medalla Extraordinària que s’atorgarà al CN Mataró per haver assolit la LEN Trophy per primera vegada amb l’equip sènior femení de waterpolo.