L'ESEIAAT acull la Torxa Olímpica del 1992

El centre universitari de Terrassa exhibeix l'expositor commemoratiu dels Jocs de Barcelona durant tota la setmana

Autoritats i olímpics, amb la Torxa Olímpica a l'ESEIAAT.
Autoritats i olímpics, amb la Torxa Olímpica a l'ESEIAAT. | HxT
Redacció
03 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:18h
L’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), també coneguda popularment com a Escola Industrial, acull aquesta setmana i fins al proper diumenge l’expositor de la Torxa Olímpica que commemora el 25è aniversari de la subseu de Terrassa en els Jocs Olímpics del 1992.

Aquest dimarts al vespre s’ha celebrat l’acte de recepció de la Torxa Olímpica al centre universitari, amb l’assistència de la sotsdirectora de Promoció i Estudiantat de l’ESEIAAT, Núria Salán; el president de Hockey per Terrassa, Francesc Salvatella; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Dani Nart, i els esportistes olímpics terrassencs Ramon Jufresa, Anna Maiques i Pere Fité.

La presència de la Torxa Olímpica al vestíbul de l’ESEIAAT (c/ Colom, 11) permetrà als estudiants reviure una efemèride que, de ben segur en molts casos, va succeir quan molts encara no havien nascut. L’expositor de la Torxa Olímpica està en ruta des de fa uns mesos per empreses i institucions de Terrassa, per tal de recordar que fa 25 anys la ciutat va ser la subseu olímpica de hockey.

El proper dijous, a més, l’auditori de l’ESEIAAT acollirà una xerrada amb motiu del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona, organitzada per Aula Gran. Hi prendran part el president de Hockey per Terrassa, Francesc Salvatella; el periodista Josep Cadalso, autor de Marcats pel 92, i Ignasi Escudé, tres vegades olímpic i capità de la selecció de hockey als Jocs Olímpics de 1992.