La Jornada de divulgació de la relativitat arriba a la desena edició

El teatre Principal acull aquest dissabte tres conferències gratuïtes sobre la relativitat

La roda de premsa de presentació de la jornada.
La roda de premsa de presentació de la jornada. | Aj. Terrassa
Redacció
03 de maig del 2017
Aquest dissabte 6 de maig el Teatre Principal de Terrassa acollirà la 10a Jornada de divulgació de la relativitat. Organitzada per l'Agrupació Astronòmica de Terrassa, la jornada oferirà un seguit de conferències gratuïtes sobre la relativitat, així com un dinar.

La jornada s'ha presentat aquest dimarts, amb la presència del tinent d'alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, i amb la participació, també, del president de l'Agrupació Astronòmica de Terrassa, Albert Grau, i el director de la jornada, José Domínguez.

Al llarg del matí de dissabte, des de les nou del matí, els assistents podran atendre tres conferències gratuïtes. La primera, a càrrec del professor Aurelio Juste, parlarà sobre La cara fosca de l'univers. La segona tractarà sobre Els telescopis de llum Txerenkov, una finestra a l'univers violent per part del professor Lluís Font, i finalment, el professor Raül Jiménez ens preguntarà Entenem com funciona l'univers?

La participació en les jornades és gratuïta, tot i que cal una inscripció prèvia que es pot formalitzar en aquest enllaç. Un cop acabades les xerrades, hi ha l'opció de quedar-se a un dinar relativista per 22 euros, al restaurant Tapiñas.