El Terrassa FC, a un pas de certificar la classificació per a la promoció d'ascens

L'equip egarenc se situa en tercera posició després de guanyar a Figueres per 0 a 1

Els jugadors del Terrassa FC celebren el triomf a Figueres amb l'afició.
Els jugadors del Terrassa FC celebren el triomf a Figueres amb l'afició. | Terrassa FC
Redacció
02 de maig del 2017
Actualitzat a les 8:22h
Sis victòries consecutives han dut el Terrassa FC a l'objectiu. L'equip dirigit per Agustín Vacas està entre els quatre primers del grup V de la Tercera Divisió i, des d'aquest cap de setmana, és tercer i depèn únicament d'ell mateix per certificar la classificació per a la promoció d'ascens a Segona B. De fet, la classificació matemàtica és a tocar i podria arribar en el proper partit a casa.

Aquest diumenge, contra el Figueres al camp del conjunt empordanès, el Terrassa FC s'ha imposat per 0 a 1. Més d'un centenar d'aficionats vermells s'han traslladat a la capital de l'Alt Empordà per presenciar el matx, que s'ha decidit amb un gol de Velillas al minut 51.

El Terrassa FC té 62 punts i és tercer a la classificació quan resten només dues jornades per disputar-se. El segueixen el Vilafranca, amb 61 punts, i el Sant Andreu, amb 60. Els tres equips lluitaran per dues de les places que donen dret a jugar el play-off d'ascens. L'Olot i el Peralada, ambdós amb 71 punts, ja han fet els deures.

L'equip egarenc depèn d'ell mateix per mantenir el tercer lloc. Per davant té dos partits: a casa contra la Pobla de Mafumet i a fora contra el Cerdanyola del Vallès. Una victòria deixaria pràcticament certificada la classificació. De fet, podria arribar matemàticament si el Terrassa s'imposa contra la Pobla i el Vilafrafranca o el Sant Andreu no guanyen els seus partits.