L'Escola de Ciclisme Vallès tanca un acord amb el Centre d'Esplai Bonaire

Les dues entitats sumaran recursos per acostar els valors de l'esport i de l'educació

Els corredors de l'Escola de Ciclisme Vallès, en una cursa.
Els corredors de l'Escola de Ciclisme Vallès, en una cursa. | ECV
Redacció
28 d'abril del 2017
Actualitzat a les 11:00h
L'Escola de Ciclisme Vallès ha tancat un nou acord per continuar amb la seva tasca d'implicació social per apropar l'esport i els seus valors a les famílies de Terrassa. En aquest sentit, l'Escola ha tancat una col·laboració amb el Centre d'Esplai Bonaire.

Les dues entitats, diu l'Escola, tenen objectius comuns en l'àmbit de l'educació i la promoció de l'esport, i els seus valors positius i beneficiosos per al benestar dels infants i joves. Aquesta col·laboració permetrà aprofitar al màxim els seus potencials, així com intercanviar recursos i informació pel correcte desenvolupament de les seves tasques.

L'acord uneix dues entitats de la ciutat, una de nova i una altra que té una llarga experiència amb la relació amb els més petits. El club ciclista continua, doncs, tancant acords amb associacions i entitats del Vallès per apropar el món de la bicicleta als seus conciutadans. 

Anteriorment, l'Escola de Ciclisme Vallès havia signat un acord amb l'associació TDAH Vallès i amb la Fanoc, l'associació de famílies nombroses, i es mostren disposats a tancar acords amb altres entitats de la comarca, en alguns dels quals ja hi estan treballant.