L'Escola Isaac Peral celebra Sant Jordi unint els nens amb les persones grans

Els alumnes de l'escola van elaborar un llibre que van regalar als avis usuaris de la Creu Roja

Nens de l'Escola Isaac Peral i avis de la Creu Roja, compartint una estona de lectura.
Nens de l'Escola Isaac Peral i avis de la Creu Roja, compartint una estona de lectura. | E.I.P.
Redacció
27 d'abril del 2017
L'escola Isaac Peral ha celebrat la diada de Sant Jordi amb una perspectiva nova. La comunitat educativa del centre ha col·laborat amb la Creu Roja per acompanyar les persones grans usuàries de l'entitat sanitària.

Concretament, tant alumnes i professors com els pares i mares han participat en un projecte que ha elaborat roses i un llibre per obsequiar els ancians. Les roses, de paper, i el llibre, amb poemes, contes, endevinalles i històries de tot tipus que han preparat en hores de classe els nens i nenes de l'escola, les van entregar els alumnes de sisè de primària aquest dilluns 24 d'abril.

La idea sorgeix de la mare d'un alumne de l'escola que treballa com a tècnica d'intervenció social de la Creu Roja, la Candy, que va proposar fer un llibre adreçat als avis i àvies que atén l'entitat. La implicació de l'escola va arribar també a l'AMPA, que va organitzar un taller per elaborar roses de paper, i així, implicar el màxim nombre de famílies possible.

L'activitat va concloure dilluns amb la visita dels alumnes de sisè a les instal·lacions de Creu Roja, on van entregar a les persones grans els seus regals. Avis i nens van compartir una estona de lectura plegats, en una experiència molt positiva i que, des de l'escola, voldrien repetir l'any que ve.
 

Avis i nens, confeccionant plegats les roses de paper. Foto: Escola Isaac Peral