El Terrassa Street Art comença a preparar la seva segona edició

Un seguit de tallers col·laboratius culminaran amb un espectacle a la carpa de Vallparadís el 7 de juliol

La roda de premsa de presentació del Terrassa Street Art.
La roda de premsa de presentació del Terrassa Street Art. | Aj. Terrassa
Redacció
27 d'abril del 2017
Terrassa Street Art escalfa motors per la seva segona edició. El regidor de Cultura, Jordi Flores, ha ofert una roda de premsa aquest dimecres per presentar la segona edició del projecte d'art comunitari impulsat per l'empresa Barcelona Classic Concert i l'Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració de l'associació Enfoc Musical.

A la roda de premsa han intervingut també Laia Camps, en representació de l’empresa, i Josep Jarque, un dels professionals que impartiran els tallers del projecte.  

Terrassa Street Art és una iniciativa que persegueix utilitzar l’art com a eina d’integració i cohesió social, i fomentar la vivència artística i la participació. Al llarg dels propers mesos i en el marc d’aquest projecte, es desenvoluparan a la ciutat diferents tallers artístics en disciplines com el cant coral, les arts escèniques, la dansa i les arts visuals, en què participaran des d’artistes professionals fins a persones sense experiència prèvia. A partir d’aquests tallers es desenvoluparà un espectacle participatiu que es podrà veure a principis de juliol.

Concretament, l'espectacle d'aquest any serà "L'idioma de la Pau", una òpera-collage de Joan Martz Colás, on tenen cabuda totes les formes d'expressar aquest noble sentiment. L'espectacle serà el 7 de juliol a la Carpa de Vallparadís, i els tallers van començar aquest dilluns a la tarda.
 

L'Òpera-collage de l'any passat es va dur a terme al parc de Vallparadís Foto: Barcelona Classic Concert