Detenen dues persones a Terrassa per possible elaboració i venda de droga

La Policia Municipal va descobrir una quantitat important de droga i material per distribuïr-la quan anaven a desnonar un habitatge ocupat de Torre-sana

Redacció
25 d'abril del 2017
Actualitzat a les 17:06h
La Policia Municipal de Terrassa va detenir aquest dilluns els dos ocupants d'un habitatge del barri de Torre-sana on, presumptament, s'elaborava droga per vendre-la després.

Faltaven vint minuts per les dotze del migdia i una patrulla de la Policia Municipal acompanyava una comitiva judicial que havia d'efectuar el desnonament d'un habitatge ocupat al carrer de Gijón, a l'alçada del carrer de Biscaia.

Un cop a l'interior de l'edifici, els agents van observar com, a l'interior de l'immoble, hi havia un seguit de pots plens de marihuana seca, diverses barres de haixix i dues bàscules de precisió, així com bossetes de plàstic amb tancament hermètic: algunes de plenes, amb cabdells de marihuana, i d'altres de buides.

Aquest descobriment va fer sospitar als policies que l'habitatge podia ser un punt d'elaboració i venda de substàncies estupefaents. Per tant, van procedir a requisar tot aquell material i a detenir la parella que hi vivia, als quals se'ls va iniciar diligències per un presumpte delicte contra la salut pública.

En total, els policies van recollir 144 grams d'haixix, 225 grams de cabdells de marihuana i 200 grams de marihuana seca.