Les Terrassa Reds, a la final de la Lliga Nacional Femenina de Futbol Americà

Les terrassenques s'enfrontaran a finals de maig a les Barberà Rookies, les autèntiques dominadores de l'esport a nivell estatal

Redacció
25 d'abril del 2017
Les Terrassa Reds, després de classificar-se per la final.
Les Terrassa Reds, després de classificar-se per la final. | Irene Medina/FEFA
Les Terrassa Reds s'han classificat matemàticament per la final de la Lliga Nacional de Futbol Americà femenina. Les egarenques van guanyar al camp de les Barcelona Búfals, i sumat a la derrota de les L'Hospitalet Pioners davant les líders, Barberà Rookies, van assegurar-se la presència a la gran final.

És el primer cop que l'equip egarenc es classifica pel partit decisiu per al títol, on se les veuran amb les grans dominadores del futbol americà femení a nivell estatal: les Barberà Rookies. L'equip barberenc ha dominat la fase regular, guanyant tots els partits (a falta d'un matx aplaçat), mentre que les terrassenques n'han guanyat 5 i n'han perdut dos.

La setmana que ve es jugarà el partit aplaçat entre Rookies i les Búfals, i el 6 i 7 de maig es tancarà la temporada regular amb el Reds - Pioners i el Badalona Dracs - Búfals. La gran final serà el cap de setmana del 20 i 21 de maig.

La victòria de les Reds, a més, va arribar a l'últim sospir després d'una remuntada. Un touch-down de Natalia Sánchez, quan només quedaven deu segons de joc, va decantar l'emocionant partit que classifica les terrassenques i deixa les Búfals, actuals subcampiones, fora de la final. Les barcelonines s'havien avançat amb un touchdown de Laia Girona, però Jessica López va empatar poc després de l'equador per deixar encaminada la remuntada de l'equip que dirigeix William de la Cueva.