VÍDEO Tres restaurants de Terrassa lluiten per ser el millor del Vallès a TV3

El Hawaian Polynesia, el Limón Limón Club i La Magnòlia s'enfrontaran, juntament amb Al Tanto que va de canto, de Sabadell, al programa "Joc de cartes" presentat pel terrassenc Marc Ribas

El Limón Limón Club d'en Carles és un dels establiments que participen al programa.
El Limón Limón Club d'en Carles és un dels establiments que participen al programa. | TV3
Redacció
25 d'abril del 2017
Actualitzat el 27 d'abril a les 14:55h



Tres restaurants de Terrassa i un de Sabadell competiran per ser el millor restaurant de cuina de fusió del Vallès Occidental. Ho faran al segon episodi del programa de TV3 "Joc de cartes", presentat pel terrassenc Marc Ribas, que s'emet aquest dijous a les 22.35 h.

Els tres establiments ofereixen propostes gastronòmiques trencadores. La Cristina, una de les concursants, és la gerent del Hawaian Polynesia, al carrer del Pare Llaurador, al barri de Ca n'Aurell i a tocar de la rambla d'Ègara. El restaurant ofereix una fusió de cuina mediterrània, tropical, asiàtica i hawaiana, regat amb una ampla oferta de còctels.

El segon dels restaurants terrassencs serà el del Carles, el Limón Limón Club, al carrer de la Rutlla, molt a prop de la plaça Vella. L'establiment fusiona la cuina mediterrània i espanyola amb un toc asiàtic i, també, àcid, en una proposta per a paladars exigents i atrevits.

L'altre restaurant terrassenc és La Magnòlia, als afores de la ciutat: a Can Gonteres, concretament. L'establiment, regentat per l'Antonia i la Paqui, ofereix cuina de mercat i productes ecològics i de temporada amb un toc innovador nascut de la seva estima per la cuina.
D'altra banda, a Sabadell, el programa també visita el local del Tato, Al Tanto que Va de Canto, que fa una cuina de fusió europea.

Quatre competidors cada setmana

"Joc de cartes" és el nou programa de TV3 presentat per Marc Ribas en què competiran diversos restaurants de tot Catalunya. Cada setmana s'enfrontaran quatre restaurants de la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina. Els propietaris de cada restaurant seran els jutges i hauran de valorar la competència, mentre que Marc Ribas tindrà el vot decisiu per determinar quin restaurant és el millor dels quatre.

Durant el concurs no només es tindrà en compte la proposta gastronòmica de cada establiment, sinó que també es valoren l'espai, el servei, la cuina i el preu. Aquest nou concurs de la televisió pública catalana és una adaptació del format "My restaurant rocks", un programa impulsat per Red Arrow International que ja s’ha adaptat a Itàlia, Alemanya i França.