Els alumnes de L'Heura visiten l'Estadi Olímpic de Terrassa

El Terrassa FC organitza la sisena edició del "Batec experience"

Alumnes de L'Heura, a l'Olímpic de Terrassa.
Alumnes de L'Heura, a l'Olímpic de Terrassa. | Terrassa FC
Redacció
24 d'abril del 2017
Actualitzat a les 10:04h
Divendres al matí es va celebrar una nova edició del Batec experience a l'Estadi Olímpic del Terrassa. La segona en tres dies, la sisena en total. Marc de Val i Eder, del primer equip, van rebre als nois i van jugar un partidet al final de la visita. El club va repartir entrades gratuïtes, calendaris i flyers per formar part de la Grada Jove.

Els alumnes amb necessitas educatives especials de L'Heura de Terrassa van visitar les instal·lacions de l'Estadi Olímpic de Terrassa i van viure una experiència totalment diferent a les instal·lacions del Terrassa FC. L’excursió va incloure un repàs a la història del club.

Els jugadors del primer equip Marc de Val i Eder van acompanyar els prop de 30 nens en la visita a les instal·lacions del Terrassa FC. Tots dos jugadors, a més, van xerrar i van respondre les preguntes que tenien preparades els nens, han signat fotografies de la primera plantilla del Terrassa FC i, al final de la visita, van jugar un partidet amb tots ells i es van fer una fotografia des de la gespa de l'Estadi Olímpic. Els alumnes, a part de viure una experiència diferent a l'Estadi Olímpic de Terrassa, ja que van visitar el museu i la llotja del camp, entre d'altres espais, es van endur un calendari i una entrada gratuïta amb acompanyant.

El Batec experience és una iniciativa fruït del treball de l’Àrea Social del Terrassa FC i de l’equip d’historiadors i col·laboradors del club que inclou una visita guiada amb Josep Manel Gómez, Jaume Tost i Carlos Calasanz a les instal·lacions esportives del club, un col·loqui a la Sala tècnica de l’Olímpic i un partit entre tots els participants sobre el terreny de joc.