Condol d'ERC Terrassa per la mort de Carles Feiner

"El seu compromís polític amb la ciutat i el País sempre va anar lligat a oferir els seus coneixements com a sociòleg i la seva visió de futur per ajudar a construir un projecte de ciutat des d’Esquerra"

ERC Terrassa
24 d'abril del 2017
Actualitzat a les 8:35h
Des d’Esquerra Republicana de Terrassa lamentem profundament la mort de Carles Feiner i Alonso (Terrassa, 1964), persona estretament lligada al nostre partit i a la secció local durant molts anys i figura clau del món casteller i de la cultura popular a la nostra ciutat.

Sociòleg, lligat des dels inicis als Minyons de Terrassa, colla castellera de la qual va arribar a ser cap i president en diverses ocasions, la seva capacitat de treball i visió de possibilitats en la recuperació de les tradicions populars al nostre País, va ajudar a portar a la seva estimada colla a ser un dels referents del món casteller. Així mateix, les seves aportacions a l’anàlisi de la cultura popular i tradicional terrassenca i la seva participació directa també van ajudar a construir la Festa Major de Terrassa tal com la coneixem avui dia.

El seu compromís polític amb la ciutat i el País sempre va anar lligat a oferir els seus coneixements com a sociòleg i la seva visió de futur per ajudar a construir un projecte de ciutat des d’Esquerra. Com a Coordinador de l’Àrea d’Acció Social a l’Ajuntament de Terrassa durant el mandat 2007-2011 va incidir directament en el desenvolupament del Pla Local d’Inclusió Social, entre molts altres projectes.

Cap del Servei d’Empreses i Promoció econòmica a l’Ajuntament de Santa Perpètua de la Mogoda del 2011 al 2016 i fins fa poc assessor tècnic a la Diputació de Barcelona, la seva capacitat de treball i visió estratègica serà recordada.

El seu caràcter fort, a voltes irreflexiu en l’ús de la paraula, mai va emmascarar per tots aquells qui el vàrem conèixer personalment a un professional inqüestionable, algú profundament compromès amb el futur de la seva ciutat i el seu País, Catalunya i, sobretot, una bona persona.

Tot el nostre suport a les seves filles, la Maria i la Joana, i a tota la seva família.Carles, que la terra et sigui lleu.

Esquerra Terrassa