VÍDEO L'exposició «Vides diverses» arriba a Terrassa

L'exposició, que inclou una mostra fotogràfica i un documental, també inclourà sessions de debat | Està protagonitzada per persones amb capacitats diverses que viuen de forma independent

L'exposició Vides Diverses està acompanyada d'un documental.
L'exposició Vides Diverses està acompanyada d'un documental.
Redacció
21 d'abril del 2017


El Casal Cívic Ca n'Aurell de Terrassa (plaça del Tint, 4) acollirà del 24 d'abril al 5 de maig l'exposició "Vides Diverses", protagonitzada per persones amb capacitats diverses que viuen de forma independent. L'exposició, que inclou una mostra fotogràfica i un documental, s'acompanyarà d'espais de debat i reflexió sobre la necessitat i capacitat d'autonomia de les persones amb discapacitat. Els col·loquis seran dinamitzats per entitats de la Taula Local de Capacitats Diverses i Accessibilitat, espai participatiu que agrupa les entitats locals i l'Ajuntament.

L'exposició s'inaugurarà dilluns, 24 d'abril, amb la regidora de Capacitats Diverses i Accessibilitat, Meritxell Lluís, i el president d'ECOM i del Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI) -espai representatiu de més de 700 entitats i 500.000 persones amb discapacitat de Catalunya-, Antonio Guillen. Durant l'acte es projectarà el documental "Vides Diverses" i, a continuació, tindrà lloc una taula rodona amb els protagonistes de l'audiovisual.

Taula rodona i cinefòrums per trencar barreres

El programa d'actes al voltant de l'exposició inclou tres projeccions més del documental, els dies 26 d'abril i 2 i 4 de maig, amb col·loquis posteriors conduïts per entitats de la Taula Local de Capacitats Diverses i Accessibilitat i personal tècnic de l'Oficina de Capacitats Diverses i Accessibilitat de l'Ajuntament. Tot i que estaran oberts a la ciutadania, els debats s'adaptaran cada dia per arribar a un col·lectiu específic, com ara AMPAs d'escoles ordinàries, estudiants d'Integració Social i professionals i voluntaris dels esplais i grups d'oci de la ciutat.

 "Vides Diverses" és una creació d'ECOM, federació que representa més de 150 entitats a nivell estatal, i arriba a Terrassa per iniciativa de la Taula Local de Capacitats Diverses i Accessibilitat.