El benjamí masculí del CN Terrassa, onzè en el V Torneig Internacional BCN WP Under 10

Redacció
20 d'abril del 2017
Representants del CN Terrassa al Torneig Internacional BCN WP Under 10.
Representants del CN Terrassa al Torneig Internacional BCN WP Under 10. | CN Terrassa
Dos equips del Club Natació Terrassa, un masculí i un femení, van disputar entre el 13 i el 16 d’abril el V Torneig Internacional BCN WP Under 10 que va celebrar-se a les instal·lacions del CN Barcelona. La competició va aplegar 28 equips formats per jugadors menors de 10 anys, de categoria benjamí, que es van distribuir en quatre grups. Enguany, va destacar la presència de dos conjunts italians, RN Verona i Pro Recco, del RT Süeddeutschland alemany i del Montpellier francès, a més d’equips catalans i d’arreu de l’estat. 
 
El conjunt masculí, dirigit per Fran Sánchez, va completar la primera fase com a tercer classificat del grup B amb un total de dotze punts i un balanç de quatre victòries i dues derrotes. Els egarencs van desfer-se del RN Verona (12-0), de la UE Horta (8-0), del CN Poble Nou (9-1) i del Montpellier Blanc (17-0) i van caure contra el Sevillla (1-7) i contra el CN Sant Andreu (2-4). Aquests resultats el van conduir a jugar per les places compreses entre la novena i la setzena. En el primer matx, va superar el CN Martorell per un ajustat 7 a 6 i, posteriorment, va perdre davant la Federació Aragonesa pel mateix marcador. En el matx per l’onzè lloc, el CN Terrassa va derrotar el CN Poble Nou per 5 a 3.
 
El benjamí femení, 20è
 
Al seu torn, l’equip femení, entrenat per Jordi Busquets, va classificar-se cinquè del grup A en la primera fase amb un total de quatre punts i un balanç d’una victòria, un empat i quatre derrotes. Les terrassenques van guanyar l’AE Santa Eulàlia (5-0), van empatar a tres contra el Montpellier Rouge i van perdre contra el CN Atlètic-Barceloneta masculí (1-10), el CN Mataró La Sirena masculí (2-6), l’Askartza (3-7) i el Martorell (0-11). D’aquesta manera, el CN Terrassa va passar a jugar per les posicions compreses entre la 17a i la 24a. En primera instància, va batre el RN Verona (10-7) i, posteriorment, va caure contra el WP Turia (3-6). En el partit per la dinovena plaça, va perdre contra el CN Mataró La Sirena femení per 10 a 5.