L'e-sport arriba a les pantalles de cinema a Terrassa

Cinesa Parc Vallès projectarà la retransmissió en directe de les finals europees del joc League of Legends aquest diumenge

Cartell de l'esdeveniment.
Cartell de l'esdeveniment. | Cinesa
Redacció
19 d'abril del 2017
Actualitzat a les 12:06h
Els eSports, o esports electrònics, són una tendència a l'alça en els últims anys, amb milions de seguidors arreu del món i que, també a casa nostra, tenen una popularitat cada cop més gran. De fet, van ser els protagonistes d'una moció al ple municipal de Terrassa el passat gener per promoure'ls a la ciutat, tot i que no es va aprovar.

Precisament Terrassa serà una de les quatre ciutats de l'estat espanyol on, aquest diumenge, es podrà veure la final europea del torneig del joc League of Legends, un dels més populars, en una pantalla de cinema. Serà en una de les sales de Cinesa al Parc Vallès a partir de dos quarts de cinc de la tarda.

La final, explica la companyia d'exhibició cinematogràfica, va omplir l'any passat el Palau Sant Jordi de Barcelona durant tres dies seguits, i aquest any es podrà veure per primera vegada en una pantalla de cinema, amb la màxima qualitat d'imatge i so. 

El torneig enfrontarà els dos millors equips europeus de League of Legends, que s'hauran classificat el dia anterior, a Hamburg, Alemanya. El que finalment s'alci amb la victòria obtindrà una plaça per representar el continent europeu al Mid-Season Invitational (MSI), que se celebrarà a l'estadi Rio Arena de Rio de Janeiro, al Brasil.

A més de la sala terrassenca, els fans dels videojocs també podran gaudir d'aquesta cita als Cinesa Zaratán (Valladolid), Cinesa Nassica (Getafe, Madrid) i Cinesa Príncipe Pío (Madrid).
 

Cartell de l'esdeveniment. Foto: Cinesa