Decathlon Terrassa acollirà una jornada «olímpica» el proper dissabte

La botiga especialitzada en esports acull aquesta setmana la Torxa Olímpica

Esportistes i autoritats, amb la Torxa Olímpica a Decathlon Terrassa.
Esportistes i autoritats, amb la Torxa Olímpica a Decathlon Terrassa. | HxT
Redacció
19 d'abril del 2017
Actualitzat a les 8:22h
La botiga Decathlon Terrassa, situada a l'avinguda del Tèxtil, acull fins al proper diumenge l'expositor de la Torxa Olímpica que commemora el 25è aniversari de la subseu de Terrassa en els Jocs Olímpics del 1992. Aquest dimarts al vespre s'ha celebrat l'acte de recepció de la Torxa Olímpica a l'establiment comercial, amb l'assistència del director de Decathlon Terrassa, Rubén Fernández; el president de Hockey per Terrassa, Francesc Salvatella; el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Terrassa, Dani Nart; representants dels clubs integrants de Hockey per Terrassa i diversos esportistes olímpics terrassencs.
 
La presència de la Torxa Olímpica a Decathlon Terrassa tindrà com a colofó una Jornada Olímpica Solidària que se celebrarà dissabte, 22 d'abril, al recinte exterior del mateix centre comercial. La jornada, que arrencarà a les deu del matí i s'allargarà fins a les set de la tarda, consistirà en un extens programa d'activitats esportives que comptaran amb la participació de diversos olímpics terrassencs. Proves d'habilitat d'hoquei, un concurs de bàsquet, bàdminton i partits de bubble football seran algunes de les activitats de les quals podrà gaudir la ciutadania. A les 11:45h està prevista una foto de família amb els olímpics i les autoritats, i tot seguit, a les 12:00h, hi haurà una exhibició de partits d'hoquei amb esportistes olímpics.
 
La jornada de dissabte, inclosa dins dels actes de celebració dels 25 anys de la subseu olímpica de Terrassa, està coordinada per l'escola Joaquima Vedruna de Terrassa i el Moviment Olímpic Solidari que encapçala Edi Tubau, terrassenc quatre vegades olímpic. Compta amb el suport de Decathlon Terrassa, Hockey per Terrassa i l'Ajuntament de Terrassa.