Bedroom, protagonista del Dijous a l'Hotel de Matadepera

El concert de la banda d'Albert Aromir és gratuït

Redacció
19 d'abril del 2017
Actualitzat a les 11:11h
Després de la pausa de la Setmana Santa, Punt Jove de Matadepera, amb la col·laboració de JAM i Decibel Produccions continuen la nova temporada dels Dijous a l'Hotel, concerts per amenitzar les nits d'aquest dia de la setmana. Els concerts són de franc i tenen lloc a partir de dos quarts d'onze de la nit.

Per aquest dijous, 20 d'abril s'ha programat Bedroom, el grup que ha gravat discs dins de bungalows, l'artista que ha telonejat a Bill Callahan, la música que ha inspirat Isabel Coixet i altres cineastes o la petita banda de folk d'autor d'Albert Aromir.

En una entrevista de 2012, Aromir explicava que li agrada que passi molt temps entre disc i disc, perquè per a ell cadascun representa una etapa de la vida. Han passat tres anys més fins a la publicació de Llum i carn, el seu tercer llarga durada que és una declaració d'amor (ho són "Bosc salat", "Camp vermell" o "Miralls a les nostres coves", una de les perles amagades del disc), i també és denúncia a "Un llamp des d'alta mar" o "Poble del far", una cançó en contra de les cultures aferrades a mentalitats reaccionàries.