L'Atlètic Terrassa es cola entre els vuit millors d'Europa però es queda sense premi

L'equip groc-i-negre supera amb nota el partit del KO16 però cau als quarts de final | El Club Egara va perdre el primer partit de la fase eliminatòria de l'EHL

Marc Calzada, porter de l'Atlètic Terrassa, durant el partit del KO8.
Marc Calzada, porter de l'Atlètic Terrassa, durant el partit del KO8. | EHL
18 d'abril del 2017
Actualitzat a les 7:45h
Dos equips terrassencs han competit al KO16 de l'Euro Hockey League (EHL) disputat a Eindhoven, però s'han quedat sense el premi d'accedir a la final a quatre de la competició. L'Atlètic Terrassa ha arribat als quarts de final de la màxima competició europea a nivell de clubs d'hoquei herba, mentre que el Club Egara va caure al partit de vuitens de final.

Aquest dilluns, l'Atlètic Terrassa ha perdut per 2 a 0 contra el conjunt neerlandès de l'Oranje-Rood, equip amfitrió d'aquesta fase de l'EHL. Els homes de Dani Martín han plantat cara, però el major encert dels holandesos han condemnat els terrassencs a la derrota.

Dissabte, l'Atlètic Terrassa havia superat el seu primer partit del KO16 contra el Lisnagarvey irlandès per 4 a 1. Tres gols de Roc Oliva, molt encertat des del penal córner, i un de Marc Boltó van servir el conjunt groc-i-negre per accedir al KO8 i somiar amb la semifinal, un premi que finalment no ha arribat. La temporada passada l'Atlètic Terrassa va disputar la final four celebrada a Barcelona.

L'Egara, eliminat a vuitens de final

De la seva banda, el Club Egara va debutar en aquesta edició de l'EHL amb derrota als vuitens de final. El seu botxí va ser el Mannheimer alemany, amb un resultat ajustat de 2 a 1. Pau Quemada, de penal córner, va igual en el darrer quart el gol que els alemanys havien aconseguit en els primers minuts de joc. Malgrat això, un gol a quatre minuts del final va donar el triomf als alemanys.