ERC cessa Carles Feiner com a assessor de la Diputació per amenaçar un dirigent de SCC

El PP havia exigit que se l'acomiadés per haver titllat de feixista al Facebook a un dels fundadors de l'entitat espanyolista, Juan Arza, i haver afegit que algun dia podria arrencar-li el cap

Un ple de la Diputació de Barcelona.
Un ple de la Diputació de Barcelona. | Diputació de Barcelona
Redacció
17 d'abril del 2017
Actualitzat a les 18:53h
ERC ha acomiadat aquest dilluns Carles Feiner, un terrassenc que treballava com a assessor a la Diputació de Barcelona que presumptament va amenaçar a les xarxes socials al membre fundador de Societat Civil Catalana Juan Arza. Així ho ha explicat l'alcalde de Moià i vicepresident de la Diputació, Dionís Guiteras, en una piulada en què ha defensat que els republicans volen "una República de dones i homes lliures, amb respecte per a tothom" i, per tant, sense "cap espai per amenaces a ningú".
 
Prèviament, el PP n'havia demanat el cessament. Ho havia fet el seu president a la Diputació de Barcelona, Manu Reyes, que s'havia dirigit a la presidenta de la corporació provincial, Mercè Conesa, per exigir el cessament de Carles Feiner, l'assessor tècnic d'ERC a l'ens. En un comunicat, el popular havia assegurat que "no es pot tolerar que un assessor de la Diputació amenaci amb arrencar el cap a cap ciutadà i titllar-lo de fill de puta feixista".

Així mateix, el president del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, també ha reclamat el cessament en 24 hores. Ho ha fet en una piulada en què titllava Feiner d'"anormal":
 
Feiner va publicar en el seu compte personal de Facebook un comentari que enllaçava una anotació al Twitter d'Arza, en el qual aquest criticava l'ús de mans blanques per part de simpatitzants de l'esquerra abertzale. En el text, l'exassessor d'ERC va assegurar que li produïa fàstic que "feixistes espanyols no sàpiguen viure sense tocar els collons", per posteriorment dir que algun dia podria arrencar-li el cap a Arza.